اصول اخلاق اجتماعی (۱)؛ نگاه اسلام به "آزادی" چگونه است؟

  • ۱۸۱

Translator

Translator

مثال های قرآنی (۱)؛ چرا قرآن کریم «مثال» زده است؟

  • ۱۴۸

پرسمان معاد(۱)؛ اثر اعمال نیک و بد انسان در دنیا

  • ۱۴۸

سریال ها چه آسیب هایی به ما میزنند؟

  • ۱۹۸

Translator

در فضای مجازی دوست خوبی پیدا نمی شود

  • ۱۷۲

Translator

دنیای رسانه و سبک زندگی ما

  • ۱۷۶

Translator

افزایش توانایی‌های فردی در کودکان

  • ۱۳۰

فهرست فعالیت های روزمره زندگی

  • ۱۳۹

Translator

سبک زندگی دلخواهتان را بسازید

  • ۱۵۴

Translator

Translator

عوامل موثر در اعتیاد به مواد مخدر

  • ۱۲۳

با مصرف این مواد غذایی افسرده نمی شوید

  • ۱۳۱

کاسبی مهشید، ابی و گوگوش با شعار زن زندگی آزادی

  • ۱۱۷

طراحی وزارت ارشاد در عبور از هفت‌خان ضحاک ضد انقلاب/ سیاست‌های تازه وزارت ارشاد چگونه زخم‌های اجتماعی آشوب ۱۴۰۱ را ترمیم می‌کند!؟

  • ۱۱۰

فیلم فاخر نیازی به تبلیغات زرد ندارد!

  • ۱۴۵

وزیر خارجه عربستان وارد تهران شد

  • ۱۲۴

رئیسی: دشمنان مسلمانان و رژیم صهیونیستی؛ تنها مخالفان توسعه همکاری‌های ایران و عربستان/ فیصل بن فرحان: همکاری با ایران زمینه بهره‌مندی از مرحله طلایی کنونی را برای طرفین فراهم می‌کند

  • ۱۱۷

پیام ویژه پادشاه سعودی برای مقامات ایران چیست؟/ جاسوس‌های هسته‌ای سایه به سایه بن فرحان در تهران!

  • ۱۲۵

چرا به‌جای قانون راهبردی، از برجام خارج نمی‌شویم؟/ نقطه عطف تغییر عملکرد ایران در برجام را بهتر بشناسیم+ تصاویر

  • ۱۱۸

بازی قدرتمندانه مقاومت در یک‌قدمی کاخ سفید چه اهدافی دارد؟/ ملاقات شرکای دریایی در حیاط‌ خلوت!

  • ۱۱۱

چرا سیاستمداران آمریکایی نظر نهادهای اطلاعاتی‌شان را نادیده می‌گیرند؟

  • ۱۱۵

بهتر از کیمیا

  • ۱۲۹

سکوت در برابر ترویج همجنس‌گرایی در بحرین جایز نیست

  • ۱۲۷

احکام شرعی | انتقال خون بین مسلمان و غیرمسلمان

  • ۱۴۰

نگاهی کوتاه بر مباحث علمی کمیسیون تخصصی روانشناسی و علوم تربیتی

  • ۱۲۳

حوزه/حجت الاسلام بشیری در این کمیسیون مقاله ای با عنوان مبانی روش شناختی روان شناسی اسلامی با تاکید بر اندیشه های علامه مصباح یزدی (ره) ارایه و مبانی حاکم بر روش شناسی روان شناسی اسلامی را توضیح دادند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، کمیسیون تخصصی روانشناسی و علوم تربیتی همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) عصر پنجشنبه با حضور استادان و روحانیان و طلاب برگزار شد.

حجت الاسلام بشیری در این کمیسیون مقاله ای با عنوان مبانی روش شناختی روان شناسی اسلامی با تاکید بر اندیشه های علامه مصباح یزدی (ره) ارایه و مبانی حاکم بر روش شناسی روان شناسی اسلامی را توضیح داد.

در این مقاله تابعیت روش از سنخ و ماهیت موضوع، تنوع یا تکثرگرایی در روش، قابل اعتماد بودن روش تجربی در جای خودش، حاکمیت و قضاوت گری قوه عقل در تمام روش ها، پذیرش روش نقلی برای شناخت واقعیت فرا حسی و فرا عقلی و ارزش مداری در فرآیند انجام تحقیق شش مبانی حاکم بر روش شناسی روان شناسی اسلامی معرفی شده است.

حجت الاسلام علی نقی فقیهی در حدود هفت محور مقاله خود با عنوان کاربرد فطرت به مثابه مبنای تعلیم و تربیت انسان از منظر علامه مصباح یزدی (ره) با تاکید بر آیات و روایات را تببین کردند و افزود: فطرت به مثابه مبنای تعلیم و تربیت مورد توجه علامه مصباح یزدی قرار داشت.

سرکار خانم دکتر ناریمان قمیحه و سرکار خانم دکتر ناسی الموسوی مقالات خود را به زبان عربی تبیین کردند.

حجت الاسلام سید محمدرضا موسوی نسب کرمانی مقاله ای با عنوان نقش اراده در تربیت اخلاقی با تاکید بر دیدگاه علامه مصباح یزدی ارایه کرد که درصدد پاسخگویی به هفت سوال در زمینه اراده بود.

در پایان مقاله ای با عنوان مبانی روش شناختی روان شناسی اسلامی با تاکید بر اندیشه های علامه مصباح یزدی (ره) از سوی حجت الاسلام ناروئی ارایه گردید.

نماز چه فایده‌ای داره؟

  • ۱۴۱

5

  • ۱۲۳

کتاب «من طلبه‌ام» منتشر شد

  • ۱۲۶

کتاب «تغییر جنسیت و دوجنسیتی ها از نگاه فقه» منتشر شد

  • ۱۴۶

کتاب «شیوه های مواجهه با منکرات اجتماعی» منتشر شد

  • ۱۲۴

۷ راهکار برای مشکل اجرا نشدن فایل اکسپلورر ویندوز

  • ۱۵۴

Translator

Translator

۴ روش کاربردی برای افزایش VRAM در ویندوز

  • ۱۵۴

Translator

۵ چیزی که در مورد نسل بعدی پردازنده‌های گوشی‌های هوشمند می‌دانیم.

  • ۱۵۳

Translator

Translator

۱۰ ماوس ارزان قیمت باسیم

  • ۱۳۰

بررسی گوشی اُرُد F240D؛ گوشی تاشو به سبک ایرانی

  • ۱۴۸

Translator

Translator

۵ چیزی که در مورد نسل بعدی پردازنده‌های گوشی‌های هوشمند می‌دانیم

  • ۱۴۴

Translator

رئیس قوه قضائیه دستور داد؛ دستگاه‌های اطلاعاتی عناصر ضدانقلاب را شناسایی و معرفی کنند

  • ۱۲۳

میزان/ رئیس قوه قضائیه گفت: امروز در برخی از این ناهنجاری‌ها، دست دشمن برای ضربه زدن به نظام آشکار است؛ بر همین اساس دستگاه‌های اطلاعاتی ما باید این جریانات سازمان‌یافته را که با عناصر ضدانقلاب مرتبط هستند، شناسایی و معرفی کنند.

محسنی اژه‌ای عصر امروز سه‌شنبه (۹ خرداد) طی سخنانی در مراسم سالگرد درگذشت سید آزادگان «حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر ابوترابی» که در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: برخی انسان‌ها با هدایت خداوند متعال دارای عمر پربرکتی می‌شوند که سید آزادگان حجت‌الاسلام والمسلمین «علی‌اکبر ابوترابی» یکی از همین انسان‌هاست؛ این مرد وارسته در بیت شریف روحانیت، علم و تقوا چشم به جهان گشود و در دامن پدری روحانی، متقی، خیرخواه و دوست‌دار مردم تربیت یافت.
رئیس دستگاه قضا افزود: مرحوم ابوترابی در دوران جوانی و نوجوانی ضمن اشتغال به تحصیل، به خودسازی و تهذیب نفس پرداخت و در کنار فرا گرفتن علوم کلاسیک و حوزوی، متخلّق به اخلاق الهی، حُسن خلق، ادب اسلامی و مردم‌دوستی شد و با همین روحیات قدم به عرصه مبارزات سیاسی علیه رژیم ستمشاهی گذاشت.
رئیس قوه قضاییه، یکی از ویژگی‌های برجسته مرحوم ابوترابی را تقوای ایشان ذکر کرد و گفت: این تقوا، زیرساخت تمام افعال، اقوال، اقدامات و مبارزات سیاسی سید آزادگان بود.
محسنی اژه‌ای با بیان اینکه مرحوم ابوترابی پس از آشناییت پیدا کردن با خط امام خمینی(ره)، در این خط وارد مبارزه با رژیم ستمشاهی شد، عنوان کرد: یکی از نقاط برجسته زندگی مرحوم ابوترابی در دوران پیش از انقلاب و زمان اسارت به دست ساواک، این بود که علی‌رغم تمام شکنجه‌های طاقت‌فرسا، ایشان کوچکترین اطلاعاتی را در خصوص شهید اندرزگو به مزدوران رژیم نداد تا آنجا که ساواک مجبور به آزادی او و تعقیبش برای یافتن سرنخی از شهید اندرزگو شد.
رئیس قوه قضاییه ضمن اشاره به تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی مرحوم ابوترابی در راه پیروزی انقلاب اسلامی گفت: پیروزی انقلاب اسلامی با پرچم‌داری یک فرد روحانی و مرجع تقلید و یک شخصیت روش‌ضمیر به نام امام خمینی(ره) همه محاسبات دشمن را به هم ریخت.
وی با اشاره به مجاهدت‌های مرحوم‌ ابوترابی در ایام دفاع مقدس و‌ به اسارت درآمدن ایشان و حضورشان در اردوگاه‌های رژیم بعث اظهار کرد: سید آزادگان مرحوم ابوترابی اگرچه در ظاهر به اسارت دژخیمان رژیم بعث درآمد اما با روح آزاده‌ای که داشت زمینه هدایت بسیاری از افراد را در همان اردوگاه‌های رژیم بعث فراهم آورد و به مثابه یک نور هدایتگر شد.

محسنی اژه‌ای افزود: مرحوم ابوترابی پس از آزادی از اسارت نیز به صورت مستمر و پیوسته، رسیدگی به وضعیت آزادگان و خانواده‌های آنها را رها نکرد و پس از تصدی نمایندگی مجلس نیز از هر فرصتی برای خدمت به آزادگان و ایثارگران بهره گرفت.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به وظیفه سنگین مسئولان و کارگزاران نظام در پاسداشت مجاهدت‌های شهدا و آزادگان و‌ ایثارگران گفت: امروز اگر هنجارهای اجتماعی تبدیل به ناهنجاری شود و اگر ارزش‌های انقلاب مورد هجمه قرار گیرد، در وهله نخست این ما مسئولان هستیم که باید پاسخگو باشیم و‌ در‌ وهله بعد، مسئولیت با همه است.
قاضی‌القضات اظهار داشت: امروز امام و ولی‌امر ما بر وحدت، انسجام، همبستگی کامل، دفاع همه‌جانبه از ارزش‌های اسلام ناب، رسیدگی ویژه به محرومان و ولی‌نعمتان انقلاب و‌ رفع مسائل اقتصادی و تولید ثروت تاکید دارند؛ ما مسئولان نیز باید در مسیر تحقق این منویات گام برداریم و در‌ این راستا متحد و منسجم‌ باشیم.
رئیس عدلیه تاکید کرد: امروز مسئله اصلی کشور مهار تورم و‌ رشد تولید است؛ برای تحقق این مهم باید بر مقوله تامین امنیت سرمایه‌گذاری اهتمام داشته باشیم و به صورت ماهانه بررسی کنیم که آیا در امر کاهش تورم و رشد تولید، توفیق داشته‌ایم یا خیر.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به برخی ناهنجاری‌های اجتماعی گفت: امروز مردم در مقوله رفع ناهنجاری‌های اجتماعی مطالبات جدی و به‌حقی دارند و ما این مطالبه‌گری را امر بسیار مبارکی می‌دانیم و همین امر، مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و ما را به تلاش مضاعف وامی‌دارد.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما باید دست در دست هم دهیم و با عقلانیت و تدبیر و خرد جمعی و با اتخاذ بهترین و پربازده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه، ناهنجاری‌های اجتماعی را رفع کنیم.
رئیس عدلیه گفت: امروز در برخی از این ناهنجاری‌ها، دست دشمن برای ضربه زدن به نظام، آشکار است؛ بر همین اساس، دستگاه‌های اطلاعاتی ما باید این جریانات سازمان‌یافته را که با عناصر ضدانقلاب مرتبط هستند، شناسایی و معرفی کنند و مطمئن باشید که این طیف از عناصر به اشدّ مجازات می‌رسند.
محسنی اژه‌ای تصریح کرد: در این رابطه باید به این نکته نیز توجه شود که دشمن با عملیات روانی و بمباران‌کردن اذهان جوانان و با بهره‌گیری از برخی نقاط ضعف موجود، در صدد ایجاد دوقطبی‌هایی در جامعه ما و به هم زدن انسجام و صفوف واحد مردم است؛ دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد. لذا باید کاملا هوشیار باشیم.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: بر همین اساس، باید بگوییم برخی از افرادی که مرتکب ناهنجاری‌هایی می‌شوند، عناصر سازمان‌یافته نیستند لذا باید با تدبیر و خردورزی، صف این قبیل افراد را از آن عناصر سازمان‌یافته جدا کرد و پس از تفکیک صفوف، در قبال افراد فریب‌خورده، به صورت فردی و جمعی در خانواده‌، مدرسه، دانشگاه و کف خیابان، اقدامات فرهنگی و تبلیغی و ایجابی انجام داد؛ البته با عناصری که عناد دارند و لجوج هستند نیز باید با شیوه مقتضی مواجه شد.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به توطئه‌های شوم دشمنان در جریان اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته گفت: دشمنان در قالب اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته، خواب براندازی، تجزیه و به هم ریختن کشور را دیده بودند اما در نتیجه هوشیاری مردم و دستگاه‌های مسئول، دشمن در نیل به هدف شوم خود، کاملا شکست خورد.
رئیس عدلیه گفت: در جریان این اغتشاشات، صف معترضین و کسانی که حرفی داشتند و حتی ممکن بود حرف خود را به زبان تند بگویند، با عناصر وابسته به دشمن جدا شد؛ آنها که به واسطه اعمال و جنایت‌هایشان طبق قانون باید اعدام می‌شدند و یا باید اعدام شوند، بدون مجامله و البته در عین رعایت کامل موازین قانونی و عدل و انصاف، حکمشان اجرا شده یا خواهد شد؛ اما آنهایی که فریب خورده بودند، متنبّه شدند و پس از آنکه صف‌ها جدا شد، در نتیجه موافقت مقام معظم رهبری، بسیاری مورد عفو قرار گرفتند.